Pasfoto’s

Vanaf nu ook pasfoto’s! Onze pasfoto’s voldoen aan de nieuwste eisen en zijn geschikt voor alle officiële documenten zoals rijbewijs, ID-kaart en paspoort. Een afspraak is niet nodig en de pasfoto’s zijn direct klaar! Op speciaal verzoek  komen we ook bij u thuis (vraag naar de mogelijkheden).

Toman Optiek

Europaplein 31-33 1966 WB  Heemskerk 0251-237427 website: www.tomanoptiek.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten Dinsdag:   9.00 - 17.30 uur Woensdag: 9.00 - 17.30 uur Donderdag: 9.00 - 17.30 uur Vrijdag: 9.00 - 17.30 uur Zaterdag: 9.00 - 16.30 uur Zondag:   Gesloten

Toman Optiek 20 Jaar op het Europaplein

Toman Optiek is al 20 jaar aanwezig op het Europaplein. Een feestje hoort erbij! In december geven we 20% korting bij aanschaf van een complete bril! Heeft u uw zorgvergoeding nog niet gebruikt? Wij regelen het voor u!

Woodys Barcelona - een merk dat zich kenmerkt door kwaliteit en stijl

Hallo, mijn naam is Woodys en mijn geschiedenis start in 1814 in een oude tuin van een landhuis gelegen in een klein dorpje vlakbij Barcelona. Daar, groeide ik op onder de zorg van een legendarische familie Masferrer omringd door broers, zussen en andere familieleden, sterke stammen die het licht van het majestueuze oneindige met zijn wortels verbonden. Mijn leven was niet makkelijk, de verveling en de routine waren onderdeel van mijn bestaan. Sommige zomers waren zwellend en droog; de winters waren extreem koud, ondanks dat stond ik er altijd, ik zag veel vooruitgang; de spoorwegen, de elektriciteit, de telefoon, de auto’s en vele andere ontwikkelingen die de geschiedenis veranderde. Zonder er erg in te hebben kropen de jaren voorbij, tot op een dag zonder het mij te realiseren, veranderde mijn leven. Op een bewolkte dag kwam  een donkere storm  dichterbij en dichterbij. Plotseling raakte een bliksem mij, die mij doordrong tot aan de wortel. Ik viel neer. Het geluid was verschrikkelijk …. De regen begon zachtjes te vallen, ik dacht dat mijn leven klaar was maar dat was het niet. Nu zie ik de wereld met andere ogen. In feite reis ik over de hele wereld zonder te stoppen. Van de drukke / hectische straten van New York, naar de prachtige bergen in Nieuw-Zeeland, over de warme stranden van Brazilië tot Toman optiek op het Europaplein in Heemskerk. Ik voel me anders, origineel en elegant, mijn ontwerp is bewonderd. Zie het leven door Woody’s Barcelona, wees Woody’s, wees uniek.

Openingstijden

Toman Optiek

Europaplein 31-33 1966 WB  Heemskerk 0251-237427 website: www.tomanoptiek.nl

Toman Optiek 20 Jaar op het

Europaplein

Woodys Barcelona - een merk dat zich

kenmerkt door kwaliteit en stijl

Hallo, mijn naam is Woodys en mijn geschiedenis start in 1814 in een oude tuin van een landhuis gelegen in een klein dorpje vlakbij Barcelona. Daar, groeide ik op onder de zorg van een legendarische familie Masferrer omringd door broers, zussen en andere familieleden, sterke stammen die het licht van het majestueuze oneindige met zijn wortels verbonden. Mijn leven was niet makkelijk, de verveling en de routine waren onderdeel van mijn bestaan. Sommige zomers waren zwellend en droog; de winters waren extreem koud, ondanks dat stond ik er altijd, ik zag veel vooruitgang; de spoorwegen, de elektriciteit, de telefoon, de auto’s en vele andere ontwikkelingen die de geschiedenis veranderde. Zonder er erg in te hebben kropen de jaren voorbij, tot op een dag zonder het mij te realiseren, veranderde mijn leven. Op een bewolkte dag kwam  een donkere storm  dichterbij en dichterbij. Plotseling raakte een bliksem mij, die mij doordrong tot aan de wortel. Ik viel neer. Het geluid was verschrikkelijk …. De regen begon zachtjes te vallen, ik dacht dat mijn leven klaar was maar dat was het niet. Nu zie ik de wereld met andere ogen. In feite reis ik over de hele wereld zonder te stoppen. Van de drukke / hectische straten van New York, naar de prachtige bergen in Nieuw- Zeeland, over de warme stranden van Brazilië tot Toman optiek op het Europaplein in Heemskerk. Ik voel me anders, origineel en elegant, mijn ontwerp is bewonderd. Zie het leven door Woody’s Barcelona, wees Woody’s, wees uniek.