Europaplein altijd in beweging

Kassabon GELD terug actie tot en met 31 december 2020

Ook dit jaar herhalen wij deze succesvolle actie voor onze klanten. Bij elke besteding die u tot en met 31 december 2020 doet, maakt u kans om het gehele bedrag terug te winnen.
kassabonnen

Hoe werkt de kassabonactie?

Tot en met 31 december 2019 hebben de winkeliers op het Europaplein een gezamenlijke actie. Bij elke besteding die u in deze periode doet bewaart u de kassabon / pinbon / aankoopbon  Zet uw naam en telefoonnummer duidelijk leesbaar achter op de bon en deponeer hem in een van de rode bussen die staan bij Deen Europassage, van den Brug Visspecialist en bij Toman Optiek.

Wat kunt u winnen?

U maakt kans om het gehele bedrag (met een maximum van € 250,– ) terug te winnen in de vorm van waardebonnen, die u op het Europaplein bij de deelnemende winkeliers kunt besteden (de deelnemende winkeliers herkent u aan de raamvignetjes).

De uitslag​!

De trekking zal in de eerste week van januari 2021 plaatsvinden. Tevens wordt er een winnaar/winnares getrokken die 1 minuut gratis mag winkelen bij Deen Supermarkt Europassage.

Winnaars krijgen telefonisch bericht. De trekkingsuitslag is vanaf half januari 2021 in het winkelcentrum en op deze website te bekijken.

Kleurplatenactie

Bij diverse winkels liggen Sint-kleurplaten. Voor ieder kind die hem mooi ingekleurd inlevert bij van den Brug Visspecialist ligt er een presentje klaar! (t/m 5 december)

Sinterklaas 2020

Facebookacties

Houd ook onze Europaplein facebookpagina in de gaten, er zijn regelmatig leuke like, deel en winacties! 

Op zaterdag 28 november wordt om 13:00 een visschotel ter waarde van €46,00 verloot! Ga naar de fb-pagina van het Europaplein, like en deel deze actie en maak kans op deze Party Dish die rijk wordt opgemaakt met zalm- en krabsalade en overheerlijke vishapjes zoals krabsticks, gerookte palingfilet, gerookte dungesneden zalm, Hollandse garnalen, haringfilet etc…