Europaplein altijd in beweging

Paaseieren speurtocht op het Europaplein

DOE MEE MET DE PAASEIEREN SPEURTOCHT OP HET EUROPAPLEIN! Bij elke winkel op het Europaplein hangt een afbeelding voorzien van een nummer met paaseieren. Tel hoeveel eieren er op de afbeelding staan en vul het juiste aantal in bij het juiste nummer op het formulier.
Ingang Europaplein

PAASEIEREN SPEURTOCHT OP HET EUROPAPLEIN

Heb je alle winkels gehad, lever je formulier in met
vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer bij
Vishandel Henk van den Brug en ontvang gelijk een leuke verrassing.
Alle formulieren worden daarna in een een bak gedaan en na de Pasen verloten we nog een aantal mooie prijzen onder de deelnemers.
Met als hoofdprijs: kaartjes voor de dierentuin!!!!

Alle winkeliers wensen je een fijne speurtocht……………

HET FORMULIER IS TE VERKRIJGEN BIJ :

Vishandel Henk van den Brug
&
Goemans Versbakkerij

Of download het via de website

Kleurplaat Pasen

Bij elke winkel ligt een stapel kleurplaten om mooi in te kleuren, inleveren bij Vishandel Henk van den Burg en je ontvangt gelijk een leuke verrassing.

Of download hier de kleurplaat.

Gezichten

Leuke Acties!

Door de Coromaatregelen (b.v. het voldoende afstand houden en het uitgebreid desinfecteren van de winkelwagentjes), zijn er in het Winkelcentrum momenteel geen activiteiten voor onze klanten zoals muziek, zang, schminken, poppenkastvoorstelling, koor, ect… mogelijk. 

Daarom hebben wij wekelijks leuke en/of lekkere like- en deelacties op facebook en leuke consumentenacties in het Winkelcentrum. De vrijdag voor Pasen is dat een overheerlijke rijk opgemaakte visschotel als borrelhap voor 5-7 personen.

Kijk op de facebook-pagina van het Europaplein).

Ingang Europaplein

Koop bij de lokale ondernermers!

Op het Europaplein is er volop keus in aanbod voor de dagelijkse boodschappen en meer…. 

Kom langs en bezoek onze: Apotheek,  Versbakkerij, Kappers, Kleermaker, Schoenmaker, Slijterij,  Drogisterij, Eethuis, Chinees restaurant, Snackbar, Supermarkt met verse bloemen, Supermarkt met agentschap, pakketdienst Post nl, Textielwarenhuis, de Visspecialist, Optiekwinkel met pasfotoservice.