Europaplein altijd in beweging

Update werkzaamheden Europaplein juni 2023

Er wordt momenteel hard gewerkt op het Europaplein. Het straatwerk bij de parkeerplaatsen en het voetpad ligt open en het is afgeschermd met hekken.

Werkzaamheden en bereikbaarheid Europaplein

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de riolering van het Europaplein. De winkels zijn nog wel te bereiken per voet, maar het is niet mogelijk om de auto voor de deur te parkeren. De parkeerplaats vanaf de Italiëlaan is zeker tot september 2023 afgesloten.

Werkzaamheden Europaplein

De parkeerplaats bij het Europaplein vanaf de Italiëlaan is door werkzaamheden zeker tot september 2023 afgesloten.

Gezichten

Leuke Acties!

Door de Coromaatregelen (b.v. het voldoende afstand houden en het uitgebreid desinfecteren van de winkelwagentjes), zijn er in het Winkelcentrum momenteel geen activiteiten voor onze klanten zoals muziek, zang, schminken, poppenkastvoorstelling, koor, ect… mogelijk. 

Daarom hebben wij wekelijks leuke en/of lekkere like- en deelacties op facebook en leuke consumentenacties in het Winkelcentrum. De vrijdag voor Pasen is dat een overheerlijke rijk opgemaakte visschotel als borrelhap voor 5-7 personen.

Kijk op de facebook-pagina van het Europaplein).

Ingang Europaplein

Koop bij de lokale ondernermers!

Op het Europaplein is er volop keus in aanbod voor de dagelijkse boodschappen en meer…. 

Kom langs en bezoek onze: Apotheek,  Versbakkerij, Kappers, Kleermaker, Schoenmaker, Slijterij,  Drogisterij, Eethuis, Chinees restaurant, Snackbar, Supermarkt met verse bloemen, Supermarkt met agentschap, pakketdienst Post nl, Textielwarenhuis, de Visspecialist, Optiekwinkel met pasfotoservice.