Europaplein altijd in beweging

Verhuisbericht Heemskerk Kledingreparatie en Stomerij (tijdelijk)

Beste Europaplein klanten, bent u op zoek naar onze gedreven kledingreparatie en stomerij Heemskerk? In verband met de verbouwing van het tweede deel van het Europaplein, verwelkomt Bekir u tijdelijk op Europapein 31 (voorheen Toman Optiek).

Bekir van Heemskerk Kledingreparatie en Stomerij

Voor al uw kledingreparaties en stomerij, van gordijnen (ver)maken tot lederen kleding repareren moet u bij Heemskerk Kledingreparatie en Stomerij op het Europaplein zijn.

Werkzaamheden Europaplein

De parkeerplaats bij het Europaplein vanaf de Italiëlaan is door werkzaamheden zeker tot september 2023 afgesloten.

Gezichten

Leuke Acties!

Door de Coromaatregelen (b.v. het voldoende afstand houden en het uitgebreid desinfecteren van de winkelwagentjes), zijn er in het Winkelcentrum momenteel geen activiteiten voor onze klanten zoals muziek, zang, schminken, poppenkastvoorstelling, koor, ect… mogelijk. 

Daarom hebben wij wekelijks leuke en/of lekkere like- en deelacties op facebook en leuke consumentenacties in het Winkelcentrum. De vrijdag voor Pasen is dat een overheerlijke rijk opgemaakte visschotel als borrelhap voor 5-7 personen.

Kijk op de facebook-pagina van het Europaplein).

Ingang Europaplein

Koop bij de lokale ondernermers!

Op het Europaplein is er volop keus in aanbod voor de dagelijkse boodschappen en meer…. 

Kom langs en bezoek onze: Apotheek,  Versbakkerij, Kappers, Kleermaker, Schoenmaker, Slijterij,  Drogisterij, Eethuis, Chinees restaurant, Snackbar, Supermarkt met verse bloemen, Supermarkt met agentschap, pakketdienst Post nl, Textielwarenhuis, de Visspecialist, Optiekwinkel met pasfotoservice.